Nennes Möhippa.

Igår så hade vi möhippa för Nenne, hade såååååå kul!

Ska berätta hur dagen såg ut..

Åkte på morgonen tillsammans med Nennes föräldrar, hennes syster Rima och Maria. Vi åkte till södertälje, till Nennes kusiner.
Hoppade av där och tog tåget till Davids(Nennes blivande man) kusin Meggi. Där samlades vi alla, lite av Nennes släkt och vänner.
Nenne trodde att hon och Meggi skulle gå på stan och sen skulle dom ut på kvällen och dagen efter skulle hon och David åka till Uppsala, tänk så fel hon hade :)
Vi alla hade gömt oss i Meggis sovrum så när Nenne kom dit bad Meggi henne gå in i sovrummet och kolla på hennes klänning hon skulle ha på sig på kvällen. Så när hon öppnar sovrumsdörren så ropa vi alla supriiiiiiiiisssseeee.
Hahahaha hon skrek och slängde igen dörren, haha hennes min asså. Hon blev verkligen chockad.

Sen fick hon ta på sig sin outfit som hon skulle ha på sig under dagen, haha hon va bara för söööt :)
Vi begav oss till stan och på vägen dit fick hon lite uppdrag, klippa bort tvättlappen från kalsongerna på killar, kramas för 5kr eller sjunga en sång för 5 kr :) Hon lyckades tjäna ihop lite pengar :)

Sen gick vi till en studio och hon fick spela in en låt, MJ med låten beat it. Vi fick även vara med på refrängen sen spela vi alla in en video till det. Hade så kul :)

Sen gick vi ut och åt och satt oss senare på en bar och drack sen fick kvällen räcka för mig :)
Va helt slut efter hela den dagen och idag är jag helt trasig :) Har magsår efter allt skrattande och ont i benen efter allt gående :)

Bästa kvällen asså och jag hoppas verkligen att Nenne blev nöjd.
Nu väntar vi bara på bröllopet, längtar <3


Puuuusssss så länge.
Bilder kommer in senare ;)




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: